Ons team

De zorgschakel van Mireille Willaert beschikt over een hecht en goed opgeleid en gemotiveerd team ; thuisverpleegkundigen, zorgverleners en administratieve krachten. Wij werken samen in teamverband zodat er een vlotte afwisseling en permanente zorg kan aangeboden worden. Met dit team bieden we thuisverpleging in een regio gespreid over:

Koekelare (De Mokker, Bovekerke, Zande, Zevekote), Eernegem, Ichtegem, Diksmuide (Leke, Keiem), Gistel, Kortemark, Aartrijke, Torhout, Zedelgem, Oostende, Bredene, Middelkerke.
Oudenburg, Jabbeke, Bekegem, Wijnendale.
Rumbeke, Beverene, Oekene, Kachtem, Emelgem, Lendelede, Ingelmunster, Dadizele.

Onze verpleegkundigen beschikken over jaren ervaring in zowel ziekenhuisverband als in thuiszorg en zijn opgeleid in verschillende specialisaties. De Zorgschakel staat bovendien in voor een permanente vorming en opleiding zodat wij u een zorgvuldige verpleging met een persoonlijke aanpak op uw maat kunnen garanderen.

De Zorgschakel wordt geleid door zelfstandig verpleegkundige Mireille Willaert, die met meer dan 30 jaar kennis en ervaring de administratie en tarificatie van de aangesloten thuisverplegers beheert, en steeds waakt over de kwaliteit van de aangeboden zorg.
Mireille Willaert
Linda Lauwers
Yana Bernaert
Myriam Schollier
Ann Verstraete
Brigitte Kinget
Dely Diane
Els Rosseel
Delphine Surmont
Melissa Closset
Mariska Seynaeve
Kimberly Rosseel
Gwenny Desmedt
Ullriche Vandecaveye
Frédéric Degryse
Nancy Vertongen
Veronique Callewaert
Ria Vanleene
Annick Vanbiervliet
Samantha Borny
Joke Verbeke
Kim Schoonvaere
Stien Bultynck
Bianca Buffel
Janis D'Hulster
Oona Beuselinck
Stephanie Vande Putte
Chrysi Beernaert
Vandenabeele Cindy
Annemie Casteleyn
Evy Vandoorne
An Sofie De Boever