Tarificatie

Ondersteuning in zorgadministratie

Als erkende dienst voor thuisverpleging biedt de Zorgschakel ondersteuning in zorgadministratie, tarificatie en facturatie voor zelfstandige verpleegkundigen. Dit omvat het beheren van medische dossiers, voorschriften, werkuren, loonberekening en ondersteuning bij RIZIV-controle.

De Zorgschakel staat garant voor een vlotte en correcte uitvoering van alle administratieve taken en organiseert op regelmatige tijdstippen werkbesprekingen om in samenspraak met alle medewerkers het dagelijkse werkverloop te optimaliseren. Onze dienstverlening kan in overleg op uw maat samengesteld worden.
Tarificatie

Wat we aanbieden:

  • uitgebreid beheer van patiëntendossiers en mobiele verwerking via tablet
  • een dagelijkse opvolging bij de opmaak van zorgplannen en evaluaties
  • persoonlijke begeleiding en antwoord op al uw vragen inzake administratie
  • maandelijkse facturatie voor de mutualiteiten en doorstorting van de vergoedingen van uw prestaties

Logistieke ondersteuning en vorming

Wij bieden u naast administratieve ondersteuning ook praktische werkinstrumenten zoals tablets voor het mobiel bijhouden van patiëntendossiers en het verwerken van andere data, en beschikken over een kosteloze uitleendienst van courant medisch en verzorgend materiaal. Bovendien kan u bij ons terecht voor permanente vorming en praktijkgerichte opleidingen.

De Zorgschakel maakt zich sterk om haar patiënten en hulpbehoevenden voldoende tijd, aandacht en kwaliteitsvolle verzorging te schenken. Het grotendeels afhandelen van de administratieve kant van zelfstandig verplegen zal u als thuisverpleegkundige (opnieuw) de mogelijkheid geven om u volledig te concentreren op het verplegen en voldoening te vinden in uw werk.

Interesse? Contacteer ons nog vandaag voor een vrijblijvende afspraak in ons kantoor.